Toimitusten ja niihin liittyvien palveluiden tarkat hinnat löytyvät tilausta tehdessä toimitustapa-välilehdestä. Toimitamme päivittäin Tallinnan päävarastosta satoja lähetyksiä Postin ja Matkahuollon kautta. Jäljitettävät lähetykset menevät suoraan meiltä lajittelukeskukseen ja ovat viivakoodiseurannan alaisia. Postin seurantajärjestelmän ansiosta asiakas pystyy milloin tahansa tarkistamaan lähetyksen sijainnin. Ilmoitamme automaattisesti tekstiviestillä ja sähköpostilla kun lähetys on lähtenyt ja kerromme myös Postin tai Matkahuollon seurantakoodin. Pienet tuotteet lähetetään kirjepakettina jossa ei ole seurantamahdollisuutta.

Huomioithan

  • Posti säilyttää lähetyksiä 7 päivän ajan. Pakettiautomaattilähetykset ovat noudettavissa viikon.
  • Saat tekstiviestin ja sähköpostin kun tilaus on käsitelty tai noudettavissa myymälästä.
  • Postin palvelunumero yksityisille 0200 71000 (pvm, mpm) tai yrityksille 0200 77000 (pvm, mpm).
  • Postin perille toimitettavissa lähetyksissä joiden maksutavaksi on valittu postiennakko hyväksytään seuraavat maksutavat: pankkikortti, Visa Electron-, Visa-, MasterCard-, American Express- ja Diners-luottokortit.
  • Kirjelähetyksissä ei ole saatavilla Postin tai Matkahuollon seurantaa.

Postipaketti

Lähetys noudetaan lähimmästä postista. Tilaus on noudettavissa pääsääntöisesti lähettämistä seuraavana työpäivänä klo 16 jälkeen.

Asiakas saa saapumisilmoituksen sekä tekstiviestillä että lähetyksessä ilmoitettuun toimitusosoitteeseen seuraavalla jakelukierroksella. Kuljetusaika on normaalisti 1-2 työpäivää. Lähetystä säilytetään postissa 7 päivää sen saapumisesta.

Maksutapoina käyvät Apuraha, laskutus tai leasing, Klarna Tili tai lasku, verkkomaksu, suomalaiset pankkikortit Postin toimipisteessä tai Visa, Mastercard tai American Express -maksukortit netin kautta.

Postin noutopaketti

Lähetys kuljetetaan valittuun Postin noutopisteeseen. Kuljetusaika on normaalisti 1-2 työpäivää

Tilaus on pääsääntöisesti noudettavissa 2 arkipäivän kuluessa tilauksen käsittelystä. Asiakas saa saapumisilmoituksen tekstiviestillä. Lähetystä säilytetään postissa 7 päivää sen saapumisesta.

Maksutapoina Apuraha, laskutus tai leasing, Klarna Tili tai lasku, verkkomaksu, suomalaiset pankkikortit Postin toimipisteessä tai Visa-, Mastercard- tai American Express -maksukortit netin kautta.

Matkahuollon noutopaketti

Tilaus toimitetaan arkisin vastaanottajalle lähimpään Matkahuollon noutopisteeseen.

Matkahuollon paketit voit noutaa yli 1100 noutopaikasta ympäri Suomea (mm. Matkahuolto, K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset).

Maksutapoina Apuraha, laskutus tai leasing, Klarna Tili tai lasku, verkkomaksu tai Visa-, Mastercard- tai American Express -maksukortit netin kautta.

Kirjeposti

Edullinen vaihtoehto pienlähetyksille. Ei mahdollisuutta lähetyksen seurantaan.

Maksutapoina Apuraha, laskutus tai leasing, verkkomaksu tai Visa, Mastercard tai American Express -maksukortit netin kautta.

Kirjelähetyksen paino enintään 500 g ja hinta enintään 100 euroa.