Bonita Suomi

Bonita on laadukkaita arjen tuotteita tarjoava verkkokauppa. Voit koska tahansa lähettää meille palautetta ja/tai kyselyitä sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@bonita.fi. Yrityksen nimi on Buchanon Company Ltd, ja se on rekisteröity Englntiin numerolla 11111405.

Missio

Meidän missiomme on myydä laadukkaita Kiinassa valmistettuja tuotteita edullisesti asiakkaillemme. Tiimimme valikoi tuotteet, ja varmistaa että ne vastaavat pohjoismaalaista laatukäsitystä ennen kuin tuotteet asetetaan myyntiin.

Vaihto- ja palautusohjeet

Kaikissa tuotteissamme on normaali 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Halutessanne vaihtaa tuotteen, lähettäkää meille tiedoksianto sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@bonita.fi, ja sen jälkeen lähettäkää vaihdettavat tuotteet alla olevaan osoitteseen. Huomatkaa, että emme tarjoa maksutonta vaihtoa- ja palautusta, eli asiakkaan on kustannettava postikulut itse. Jos tuote on viallinen, niin silloin luonnollisesti joko palautamme rahat 100%:sti tai lähetämme uuden tuotteen ilman ylimääräisiä kuluja.