Toimitusten ja niihin liittyvien palveluiden tarkat hinnat löytyvät tilausta tehdessä toimitustapa-välilehdestä. Toimitamme päivittäin Viron ja Hong Kongin varastoistamme satoja lähetyksiä maailmalle. Suomeen tulevat paketit tulevat pääsääntöisesti kotiin tai noutopisteeseen Postin kuljettamana.

Huomioithan

  • Posti säilyttää lähetyksiä 7 päivän ajan. Pakettiautomaattilähetykset ovat noudettavissa viikon.
  • Postin palvelunumero yksityisille 0200 71000 (pvm, mpm).
  • Postin perille toimitettavissa lähetyksissä joiden maksutavaksi on valittu postiennakko hyväksytään seuraavat maksutavat: pankkikortti, Visa Electron-, Visa-, MasterCard-, American Express- ja Diners-luottokortit.
  • Pienissä kirjelähetyksissä ei ole saatavilla Postin tai Matkahuollon seurantaa.

Postipaketti ja Postin noutopaketti

Lähetys noudetaan lähimmästä postista. Tilaus on noudettavissa pääsääntöisesti lähettämistä seuraavana työpäivänä klo 16 jälkeen.

Asiakas saa saapumisilmoituksen ilmoitettuun toimitusosoitteeseen seuraavalla jakelukierroksella. Lähetystä säilytetään postissa 7 päivää sen saapumisesta.

Matkahuollon noutopaketti

Tilaus toimitetaan arkisin vastaanottajalle lähimpään Matkahuollon noutopisteeseen.

Matkahuollon paketit voit noutaa yli 1100 noutopaikasta ympäri Suomea (mm. Matkahuolto, K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset).

Maksutapoina Apuraha, laskutus tai leasing, Klarna Tili tai lasku, verkkomaksu tai Visa-, Mastercard- tai American Express -maksukortit netin kautta.

Kirjeposti – Edullinen vaihtoehto pienlähetyksille. Ei mahdollisuutta lähetyksen seurantaan.

Kirjelähetyksen paino enintään 500 g ja hinta enintään 100 euroa.